Adresa noastră

Strada Radu Vărzaru Armașu nr. 9A, Targoviste

Info contact

0345 56 62 45

book
pencil
  1. Acasă
  2. »
  3. Cine Suntem

Cine Suntem

Bine-ai venit pe tărâmul nostru de basm!
Știm, nu toată viața-i o poveste, însă copilăria, da, este!

Bine-ai venit în grădinița noastră, micuța noastră căsuță magică, cu rădăcini adânc înfipte-n educația timpurie a copiilor!
Te avertizăm, căsuța noastră nu-i una oarecare! Spiriduși și zâne locuiesc aici, căci aici e-mpărăția bunelor maniere, a cuvintelor magice și a comportamentului asertiv.

În căsuța noastră, 18 educatoare și un director cărora le plac copiii, se dedică trup și suflet, zi de zi, pentru a le oferi micuților șansa la educație!
Aici se sădesc semințele recunoștinței și ale respectului reciproc, se consolidează legături de prietenie și se povestește despre generozitate!
Fericirea și echilibrul nostru vin din dăruirea și dragostea pe care le presărăm, ca pe un praf magic, în toată activitatea desfășurată cu grupele de micuți! Valorile precum responsabilitatea, solidaritatea, empatia, onestitatea și toleranța sunt printre cele mai importante valori insuflate copiilor, iar dragostea este combustibilul care ne alimentează sufletele și activitatea!

Poate că n-avem baghete magice, dar avem altceva mai prețios și mai puternic de-atât: avem zâmbete calde și îmbrățișări miraculoase, citim gânduri, suntem optimiste și avem puterea magică a râsului, a distracției… Ne place să spunem că suntem revoluționare, o trupă de zâne angrenate de experiență și de dorința continuă de a se perfecționa care, cu puțin praf de stele presărat ici-colo, cu povești nemuritoare și cu inimile deschise, le dau și micuților aripi să zboare!
Pe adieri de vânt, mângâiați de raze de soare calde, alunecăm ușor împreună spre norii pufoși, ca apoi să coborâm pe culorile curcubeului.

Fiecare zi în căsuța din povestea noastră e unică, e o aventură pe care noi o pornim încrezătoare și pline de emoție, cot la cot cu dumneavoastră, părinți de oameni mici cu suflete mari!

Căsuța noastră e mediul propice în care micuții își formează capacitățile sociale și-și dezvoltă aptitudinile de auto-cunoaștere! Zânele noastre-i conduc, prin activități potrivite vârstei, spre dezvoltarea inteligenței emoționale și a abilităților motorii. Vorbind și povestind despre ce e-n lună și în stele, micuții își dezvoltă limbajul, vocabularul, premisele citit-scrisului, curiozitatea, simțul explorării – o bază solidă în formarea unui viitor adult de succes.
Micile expediții în care pornim le stimulează dorința de a descoperi și de a învăța lucruri noi, căci ei așa explorează și învață, prin joacă!
Că-s ștrumfi, albinuțe, fluturași, buburuze, pitici, iepurași, toți micuții noștri sunt viitori adulți politicoși, creativi și independenți! Iar noi, noi devenim nemuritoare cu fiecare generație, sperând că am am adus culoare, magie și iubire în viețile micuților pui de oameni, și că am scris câteva rânduri ce nu se vor șterge nicicând din sertarele de la suflet și minte!