Adresa noastră

Strada Radu Vărzaru Armașu nr. 9A, Targoviste

Info contact

0345 56 62 45

book
pencil
  1. Acasă
  2. »
  3. Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Dr. Anca Abramescu, Târgoviște

Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Dr. Anca Abramescu, Târgoviște

Grădinița nr 4 Dr. Anca Abramescu a fost înființată în anul 1960 funcționând într-o casă naționalizată, aparținând familiei Deftu.

După 1990 casa a fost retrocedată, iar d-na Deftu a donat-o pentru a funcționa ca grădiniță în memoria fiicei sale, dr Anca Abramescu.

De-a lungul timpului, grădinița a funcționat cu 3 grupe de copii, aici desfășurându-și activitatea d-na Nicolae Elena (director), Vasilescu Elena, Ilie Elena, Ionciu Florica și d-na Leon Stana, care s-a și ocupat îndeaproape de procedura de donație, alături de reprezentanții Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Dâmbovița.

În prezent grădinița funcționează cu două grupe, 60 de copii, educatoare: d-na Leon Stana și d-na Comănescu Roxana, una dintre ele a și frecventat grădinița cu aproape 50 de ani în urmă. Tot în această grădiniță și-au petrecut cei mai frumoși ani ai copilăriei: Cîrstea Sorana Mihaela, actuala tenismenă și fratele ei; Bâte Teodor Mihai, arhitect; Brădeanu Laura, economist; Păuna Lucian, doctor în cibernetică și statistică economică; Pană Silviu Nicolae, avocat; Păuna Ionuț, economist; Calafeteanu Laura, jurist și mulți alți copii, astăzi tineri de succes în diferite domenii.

În fiecare an școlar s-a îmbunătățit baza materială și sau creat condiții necesare unui învățământ de calitate.