Adresa noastră

Strada Radu Vărzaru Armașu nr. 9A, Targoviste

Info contact

0345 10 33 29

book
pencil
  1. Acasă
  2. »
  3. Anunțuri

Anunțuri

Rezultate concurs îngrijitor - o jumătate de normă (2 posturi)

la concursul de ocuparea a posturilor vacante de îngrijitor (0,5 norma la Grădinița PP nr 2 Târgoviște și 0,5 norma la Grădinița PN nr 4 Târgoviște)

Rezultatele concursului Educator puericultor

Tabel nominal cuprinzând candidații prezenți la concurs, cu rezultatele concursului.

Lista personalului didactic fără studii corespunzătoare postului repartizat.

Rezultatele probei interviu

Organizat pentru proba de interviu a concursului de ocupare a posturilor / catedrelor vacante necalificate in unitatea de învățământ – nivel ante preșcolar la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Târgoviște, pe perioada determinata.

Rezultatele probei practice

la concursul de ocuparea a posturilor vacante de îngrijitor (0,5 norma la Grădinița PP nr 2 Târgoviște și 0,5 norma la Grădinița PN nr 4 Târgoviște)

Rezultate proba scrisa

la Concursul de ocupare a posturilor/ catedrelor vacante necalificate în unitatea de învătământ – nivel antepreșcolar

Anunț organizare concurs

Grădinița cu program prelungit nr.2, Târgoviște, str. Radu Vărzaru Armașu, nr.9A, jud.Dâmbovița, anunță organizarea Concursului de ocupare a posturilor/ catedrelor vacante calificate și necalificate în unitatea de învătământ – nivel antepreșcolar la Grădinița cu program prelungit nr.2 Târgoviște, pe perioada determinată, în data de 27.09.2023, orele 09.00.

Simpozion Educație și inovație în învățământul preșcolar. 19 mai 2023 - Ediția a II-a

Borderoul final la evaluarea inspecțiilor speciale la clasa în profilul postului a cadrelor didactice participante la etapa de pretransfer 2023 -2024

Grădinița cu Program Prelungit nr 2, Târgoviște invită grădinițele din județul Dâmbovița să participe la Concursul ⹂Sanie cu zurgălăi" - 2022-2023 - Ediția a V- a